Kvet Inovca

2015-09-29

Ingrediencie

  • Bravčové mäso zo stehna, šunka, cvikla, vajcia, masť, soľ, korenie.

Postup

Krok 1

Plátok bravčového mäsa rozklepeme, osolíme, okoreníme, položíme naň šunku, červenú cviklu, na tvrdo uvarené vajce. Všetko zrolujeme a na horúcej masti upečieme. Zrolované, upečené mäso rozrežeme na polovicu (mäso sa roztvorí, pripomína kvet), dáme do stredu taniera, obložíme hranolčekmi a zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1545
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1546

Podobné recepty:
  • Veľkonočná bravčová panenka

    Veľkonočná bravčová panenka

  • Šusterský guláš

    Šusterský guláš

  • Nákyp s údeným mäsom a makarónmi

    Nákyp s údeným mäsom a makarónmi

kuk