Kapor vo farebnom cestíčku

2015-09-29

Ingrediencie

  • Jeden až jeden a pol kg očisteného kapra, 50 g čerstvej kapie (môže byť aj sterilizovaná), 50 g čerstvej zelenej papriky, 3 vajcia, soľ, lyžičku vegety, 20 g hladkej múky, tuk na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Osušeného kapra nakrájame, posolíme a obalíme v hladkej múke. Z vajec, múky, soli a vegety vymiešame hladké cestíčko a pridáme doň na malé štvorčeky pokrájanú kapiu a zelenú papriku. Kúsky ryby obalíme v cestíčku a na rozpálenom tuku vyprážame. Podávame s pečenými zemiakmi ozdobenými petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 794
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

795

Podobné recepty:
  • Mieň na spôsob bonne femme

    Mieň na spôsob bonne femme

  • Aliotta

    Aliotta

  • Polievka z kapra na francúzsky spôsob

    Polievka z kapra na francúzsky spôsob

kuk