Hovädzie mäso so zeleninou v alobale

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g hovädzieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 40 g masti, 2 cibule, 4 rajčiaky, 2 zeleninové papriky, zelená petržlenová vňať, alobal.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a prudko opražíme v rozohriatej masti z obidvoch strán. Očistenú cibuľu pokrájame na kolieska, rajčiaky na osminky a zeleninové papriky bez jadrovníkov na pásiky. Do pripravených kúskov alobalu vložíme každý rezeň osobitne spolu s primeraným množstvom pokrájanej cibule, rajčiakov a zeleninovej papriky, posypeme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno, alobal pevne uzatvoríme, aby šťava pri pečení nevytiekla, uložíme na pekáča upečieme vo vyhriatej rúre alebo v grile do mäkka.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1367
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1368

Podobné recepty:
  • Mletý biftek

    Mletý biftek

  • Plnená kapusta so smotanou

    Plnená kapusta so smotanou

  • Srbské bravčové mäso

    Srbské bravčové mäso

kuk