Hovädzie mäso so zeleninou v alobale
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Hovädzie mäso , Dusené mäso
Ingrediencie
- 400 g hovädzieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 40 g masti, 2 cibule, 4 rajčiaky, 2 zeleninové papriky, zelená petržlenová vňať, alobal.
Postup
Krok 1
Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a prudko opražíme v rozohriatej masti z obidvoch strán. Očistenú cibuľu pokrájame na kolieska, rajčiaky na osminky a zeleninové papriky bez jadrovníkov na pásiky. Do pripravených kúskov alobalu vložíme každý rezeň osobitne spolu s primeraným množstvom pokrájanej cibule, rajčiakov a zeleninovej papriky, posypeme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno, alobal pevne uzatvoríme, aby šťava pri pečení nevytiekla, uložíme na pekáča upečieme vo vyhriatej rúre alebo v grile do mäkka.