Rezne s kapustou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 bravčové rezne, 400 g kyslej kapusty, 1 zemiak, masť, 1 smotanu.

Postup

Krok 1

Bravčové rezne naklepeme, prudko opečieme. Kyslú kapustu premiešame s postrúhaným zemiakom a podusíme na masti. Na opečené rezne poukladané na pekáč dáme kapustu, na každý dve lyžice smotany, vložíme do rúry a zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1256
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1257

Podobné recepty:
  • Bravčové karé na smotane

    Bravčové karé na smotane

  • Baranie stehno na korení

    Baranie stehno na korení

  • Severoafrické jahňacie s kus-kusom

    Severoafrické jahňacie s kus-kusom

kuk