Mrkvové karbonátky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g mrkvy, soľ, čierne korenie, majorán, 2 žemle, 30 g masti, zelená petržlenová vňať, 1 cibuľa, 2 vajcia, 50-80 g strúhanky.

Postup

Krok 1

Uvarenú mrkvu zomelieme aj s namáčanou žemľou a cibuľou. Potom pridáme vajcia, soľ, čierne korenie, majorán roztopenú masť, posekaný zelený petržlen a podľa potreby strúhanku. Z vypracovanej masy urobíme karbonátky, ktoré obalíme v strúhanke a do ružova vypražíme. Mladú mrkvu nemusíme variť, ale surovú postrúhame. Pre zmenu môžeme pridať trochu udusených posekaných húb.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 892
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

893

Podobné recepty:
  • Čierny koreň zapečený s tofu

    Čierny koreň zapečený s tofu

  • Cisársky trhanec II

    Cisársky trhanec II

  • Tvarohové kolieska so smotanou

    Tvarohové kolieska so smotanou

kuk