Fazuľová nátierka
2018-02-08- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Kombinované nátierky
- Kuchyňa: Slovenská
Popis
Fazuľová nátierka
Ingrediencie
- 2 konzerva bielej fazule
- 100 g syru Čedar
- 2 lyžica pokrájanej petržlenovej vňate
- 2 strúčik cesnaku
- olivový olej
- soľ
- drvené čierne korenie
Postup
Krok 1
Fazuľu prepláchneme studenou vodou a vložíme do sekacieho mixéra. Pridáme asi 0,5 dl olivového oleja, nadrobno pokrájaný cesnak a začneme mixovať. Pridáme postrúhaný syr Čedar, petržlenovú vňať, soľ, drvené korenie a mixujeme až vznikne roztierateľná hmota. Ak je hmota hustá, pridáme olivový olej.