Jogurtová omáčka k rybe (náhrada tatárskej omáčky)

2014-09-15

Ingrediencie

  • 2,5 dl bieleho jogurtu, štipku soli, štipku korenia, zopár vetvičiek petržlenovej vňate, 1/2 citróna (iba šťavu), 1 lyžicu kapár, 3 sladko-kyslé uhorky, 1/3 pekinskej alebo čínskej kapusty.

Postup

Krok 1

Do mixéru s možnosťou sekania dáme 2,5 dl jogurtu, štipku soli, štipku korenia, natrhanú petržlenovú vňať, citrónovú šťavu z polovice citróna, lyžicu kapár bez nálevu (vyžmýkané), tri nakladané uhorky, natrhanú čínsku alebo pekinskú kapustu a rozmixujeme (impulzne nasekáme). Podávame k rybe. Tip: plátky ryby opečieme na olivovom oleji takmer do hneda. Pred obrátením, plátky ryby posypeme postrúhaným parmezánom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 743
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

744

Podobné recepty:
  • Chren so smotanou

    Chren so smotanou

  • Majonéza s plesňového syra

    Majonéza s plesňového syra

  • Zemiaky s cesnakom

    Zemiaky s cesnakom

kuk