Hovädzia roštenka na poľovnícky spôsob

2014-05-04

Ingrediencie

  • 1 kg hovädzej roštenky, rozdrvenú zmes nového korenia, borievok a čierneho korenia, 1 cibuľu, 500 g čerstvých lesných húb, 2 lyžice obyčajnej plnotučnej horčice, soľ, olej.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na plátky hrubé asi jeden centimeter. Zľahka rozklepeme (iba hánkami päste), okoreníme zmesou korenia, osolíme a prudko opečieme z oboch strán. Mäso vyberieme, pridáme malé množstvo oleja a vo výpeku osmažíme pokrájanú cibuľu. Mäso pridáme k cibuli, pridáme na veľké kusy pokrájané huby, podlejeme vriacou vodou a dusíme asi 30 minút. Pridáme dve lyžice horčice, rozmiešame ju v šťave a ešte chvíľu podusíme. Podávame so zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1591
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1592

Podobné recepty:
  • Varené hovädzie mäso na cibuli

    Varené hovädzie mäso na cibuli

  • Roštenka s tvarohom

    Roštenka s tvarohom

  • Ananásový základ k mäsu

    Ananásový základ k mäsu

kuk