Paradajky plnené tuniakom
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Predjedlá
Ingrediencie
- 2 paradajky, 1 konzervu tuniaka v oleji, 1 lyžicu kapár, zopár kapár na záverečnú úpravu, 1 lyžicu nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, 4 lyžice majonézy, 1 lyžicu majonézy na záverečnú úpravu.
Postup
Krok 1
Z paradajok odrežeme asi centimetrovú časť v mieste, kde bola stonka. Paradajky vydlabeme, odstránime šťavu a dužinu so semienkami. Z konzervy tuniaka odstránime olej (nepoužijeme). Tuniaka vymiešame vidličkou s pokrájanou petržlenovou vňaťou, pokrájanými kaparami a majonézou. Hmotou naplníme paradajky. Vrch naplnenej paradajky pokvapkáme majonézou a dozdobíme niekoľkými kaparami.