Tekvicovo špenátová kaša

2013-11-02

Ingrediencie

  • 2 veľké cibule, 500 g čerstvého špenátu, 5 strúčikov cesnaku, 2 lyžice slnečnicového oleja, 2 veľké petržleny, 1 tekvicu Hokkaido, 1 lyžičku morskej soli, 1 lyžičku drvenej rasce, štipku mletého čierneho korenia, 1 lyžicu sójovej omáčky, 3 lyžice kukuričného škrobu.

Postup

Krok 1

Na mesiačiky pokrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme k nej na tenké rezančeky, alebo nahrubo postrúhaný petržlen, tekvicu prekrájanú (aj so šupkou, ale bez jadierok) na tenké rezančeky a najemno postrúhaný cesnak. Podlejeme malým množstvom vody a udusíme takmer do mäkka. Pridáme špenátové listy, drvenú rascu a mleté čierne korenie. Za stáleho miešania udusíme do mäkka. Zahustíme kukuričným škrobom rozmiešaným v malom množstve studenej vody. Dochutíme sójovou omáčkou, prípadne soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 488
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

489

Podobné recepty:
  • Vyprážané syrové guľky

    Vyprážané syrové guľky

  • Pohánková kaša so zeleninou /dixo/

    Pohánková kaša so zeleninou /dixo/

  • Gratinovaná zelenina

    Gratinovaná zelenina

kuk