Cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou

2016-04-11
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 45 min.
  • Celkový čas : 55 min.

Popis

Nutrične hodnotné cestoviny s tuniakom a výbornou omáčkou. Môžeme posypať syrom podľa vašej chuti.

Ingrediencie

  • 3 lyžica olivového oleja
  • 1 ks cibuľu
  • 1 strúčik cesnaku
  • štipka soli
  • 1 konzerva tuniaka (kúsky)
  • 1 kg hustej paradajkovej šťavy (z konzervy). Povaríme asi 20 až 30 minút
  • 500 g obľúbených cestovín.

Postup

Krok 1

Na olivovom oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno pokrájané dva strúčiky cesnaku, štipku soli a premiešame. Pridáme tuniaka z konzervy aj s nálevom, či olejom, ktoré sa snažíme nerozbiť. Premiešame a pridáme hustú paradajkovú šťavu z konzervy. Povaríme asi 20 až 30 minút.

Krok 2

Cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedené dáme do omáčky s tuniakom. Premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 611
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

612

Podobné recepty:
  • Palacinky s orechovou plnkou

    Palacinky s orechovou plnkou

  • Slovenská pizza

    Slovenská pizza

  • Sušienky z ovsených vločiek

    Sušienky z ovsených vločiek

kuk