Cestovinový šalát s rybičkami

2016-04-06
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 20 min.
  • Celkový čas : 30 min.

Popis

Šalát pre milovníkov rýb s čerstvými ingredienciami.

Ingrediencie

  • 500 g cestovín farfalle
  • 150 g tuniaka v konzerve (kúskov) v olivovom oleji
  • 50 g kyslých uhoriek
  • 50 g sterilizovaných cibuliek
  • 50 g olív
  • 50 g zeleného sterilizovaného hrášku
  • 100 g červenej papriky kapie
  • 4 ks natvrdo uvarené vajcia
  • 1 lyžica kapár
  • 250 g majonézy
  • olivový olej
  • biely vínny ocot
  • soľ
  • 1 lyžica nakladaného zeleného korenia

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale.

Krok 2

Po vychladnutí k nim primiešame kúsky tuniaka z konzervy aj s olejom, nadrobno pokrájané uhorky a cibuľky, pokrájané olivy, hrášok, na malé kocky pokrájanú kapiu, posekané vajcia uvarené natvrdo, opláchnuté a pokrájané kapary, majonézu, olivový olej, vínny ocot, soľ a mäkké (nakladané) celé zelené korenie.

Krok 3

Šalát premiešame a necháme dobre vychladiť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 502
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

503

Podobné recepty:
  • Hlávkový šalát miešaný

    Hlávkový šalát miešaný

  • Fazuľový šalát s pomarančmi

    Fazuľový šalát s pomarančmi

  • Grepový šalát s feniklom a fetou

    Grepový šalát s feniklom a fetou

kuk