Baklažánový kaviár

2015-11-27

    Popis

    Pripravte si baklažánový kaviár. Podávame ho s opečeným chlebom.

    Ingrediencie

    • 6 strúčik cesnaku
    • 1 ks baklažán
    • 6 ks ančovičiek
    • 1 lyžička mletej rasce
    • 1 lyžica nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate
    • 1/2 ks citróna
    • štipka mletého čierneho korenia

    Postup

    Krok 1

    Do baklažánu ostrým nožom spravíme 12 dier. Do dier vtlačíme 6 strúčikov cesnaku a 6 ančovičiek. Vložíme do rozohriatej rúry alebo pod gril. Upečený baklažán prekrojíme a dužinu s cesnakom a ančovičkami dáme do misky. Pridáme lyžičku mletej rasce, petržlenovú vňať a vidličkou rozmiagame. Primiešame šťavu z polovice citróna a štipku mletého čierneho korenia. Podávame s opečeným chlebom.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 512
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    513

    Podobné recepty:
    • Fritáty

      Fritáty

    kuk