Smažené hovädzie s fazuľou

2013-02-06

Ingrediencie

  • 4 tenké plátky sviečkovej, 1 konzervu bielej fazule (asi 400 g), 2 lyžice oleja, 6 strúčikov cesnaku, 1 lyžicu lístkov rozmarínu, 1 lyžičku strúhaného chrenu (nakladaného v pohári), 1 lyžicu citrónovej šťavy, soľ, drvené čierne korenie. Roketu.

Postup

Krok 1

Fazuľu z konzervy prepláchneme studenou vodou. Na dvoch lyžiciach olivového oleja krátko osmažíme na miernom ohni cesnak pokrájaný na tenké plátky. Pridáme lyžicu lístkov rozmarínu. Premiešame a pridáme fazuľu, lyžičku strúhaného chrenu a lyžicu citrónovej šťavy. Plátky mäsa osolíme a okoreníme, položíme na dobre vyhriatu panvicu (bez oleja!). Keď začne povrchu mäsa bublať tuk a šťava, obrátime ich na druhú stranu. Krátko osmažíme aj druhú stranu. Podávame s fazuľou a roketou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 611
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

612

Podobné recepty:
  • Rýnske hovädzie plátky

    Rýnske hovädzie plátky

  • Mäsovo ovsené placky

    Mäsovo ovsené placky

  • Hovädzí guláš so zelerom

    Hovädzí guláš so zelerom

kuk