Cestoviny s tromi druhmi syra

2016-04-11
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 25 min.

Popis

Omáčka z rôznych druhov syrov na cestoviny pre pravých gurmánov!

Ingrediencie

  • 200 g cestovín rigatoni alebo fettuccine
  • 20 g masla
  • 2 lyžička olivového oleja
  • 10 lístky šalvie
  • 150 g ricotty
  • 1/3 šálka postrúhaného parmezánu
  • 100 g syra s modrou plesňou
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme v osolenej vode (podľa návodu na obale). V panvici, v olivovom oleji, roztopíme maslo. Pridáme lístky šalvie a smažíme ich aby boli chrumkavé (3 minúty z jednej, 3 minúty z druhej strany). K scedeným, ešte horúcim, cestovinám pridáme ricottu, postrúhaný parmezán a rozdrobený syr s modrou plesňou. Premiešame, rozdelíme na taniere, ozdobíme lístkami šalvie a polejeme tukom, v ktorom sme ich smažili. Osolíme, okoreníme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 713
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

714

Podobné recepty:
  • Cestoviny so syrovou omáčkou a zeleninou

    Cestoviny so syrovou omáčkou a zeleninou

  • Špagety so šampiónovou omáčkou

    Špagety so šampiónovou omáčkou

  • Pečené zemiaky s červenou fazuľou

    Pečené zemiaky s červenou fazuľou

kuk