Medové kuracie stehná

2010-12-16

    Ingrediencie

    • 4 kuracie stehná, šťavu z polovice citróna, dve lyžice medu, 1 kocku "slepačí bujón", 1/2 lyžičky sušeného cesnaku, na hrot noža mletého čierneho korenia, dve lyžice oleja.

    Postup

    Krok 1

    Umyté kuracie stehná dobre osušíme a potrieme na jemno postrúhanou kockou "slepačí bujón". Z medu, citrónovej šťavy, oleja, mletého čierneho korenia a sušeného cesnaku pripravíme marinádu, ktorou stehná potrieme. Položíme na mriežku umiestnenú v pekáči, podlejeme vodou. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 160 stupňov Celzia. Počas pečenia potierame výpekom. Upečené stehná podávame s ryžou a so šalátom.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 626
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    627

    Podobné recepty:
    • Ľubicine kuracie prsia

      Ľubicine kuracie prsia

    kuk