Zeleninovo-ryžový šalát

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g ryže, soľ, 100 g sterilizovanej kukurice, 100 g cibule, 100 g zeleninovej papriky, 100 g reďkvičky, 180 g oleja, pažítka, zelený petržlen, kôpor, 50 g citrónovej šťavy, 20 g cukru.

Postup

Krok 1

Ryžu udusíme do mäkka, necháme vychladnúť, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na rezance nakrájanú papriku a redkvičku, sterilizovanú kukuricu. Dochutíme citrónovou šťavou a cukrom. Všetko spolu opatrne premiešame. Nakoniec zjemníme olejom. Podávame dobre vychladené s posekanými zelenými vňaťami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 745
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

746

Podobné recepty:
  • Šalát z hovädzieho jazyka

    Šalát z hovädzieho jazyka

  • Šalát s hubami a kukuricou

    Šalát s hubami a kukuricou

  • Francúzsky zemiakový šalát II

    Francúzsky zemiakový šalát II

kuk