Jogurtové rezne

2009-05-06

Ingrediencie

  • 8 bravčových, alebo kuracích rezňov, 2 smotanové jogurty, 1 lyžičku soli, 1 lyžičku zeleninovej koreniacej zmesi.

Postup

Krok 1

Rezne pripravujeme 3 dni vopred. Jogurt zmiešame so soľou a zeleninovou koreniacou zmesou. Naložíme ich do marinády a v deň podávania ich vypražíme len tak na oleji, alebo ich obalíme v trojobale a tak vypražíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 532
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

533

Podobné recepty:
  • Slonie ucho

    Slonie ucho

  • Vyprážané varené hovädzie mäso - jedlo zo zvyškov

    Vyprážané varené hovädzie mäso - jedlo zo zvyškov

  • Kapustové taštičky s mäsom

    Kapustové taštičky s mäsom

kuk