Tofu na spôsob tresčej pečene
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Bezmäsité pokrmy , Sójové pokrmy
Ingrediencie
- 250 g tofu, 1 cibuľu, 1 kocku čerstvého droždia, 2 prelisované strúčiky cesnaku, 1,5 - 2 dl oleja, sójovú omáčku, zeleninovú koreniacu zmes bez glutasolu, mletú červenú papriku, majorán (nemusí byť).
Postup
Krok 1
Na oleji popražíme najemno pokrájanú cibuľu, pridáme droždie a ďalej za stáleho miešania pražíme. Keď začne droždie voňať, primiešame na tekvicovom strúhadle nastrúhané tofu. Ochutíme sójovou omáčkou (alebo len soľou), Solčankou, prelisovaným cesnakom, mletou paprikou a majoránkou. Prevaríme. Podávame na hlávkovom šaláte ozdobené nastrúhanou červenou repou.