Vegetariánsky stroganov

2008-11-16

Ingrediencie

  • 400 g marinovaného tofu, cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, 200 g kyslých uhoriek, 250 g hríbov, 4 lyžice oleja, 2 lyžice múky, 1 bobkový list, 1/2 lyžičky tymianu, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 1 dl suchého bieleho vína, 10 - 15 kapár, 2 dl smotany na šľahanie, 1 lyžicu horčice, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Tofu nakrájame na menšie rezance, ktoré obalíme v múke a pridáme k cibuli. Sprudka, krátko opečieme, pridáme pokrájané hríby, pretlačený cesnak, bobkový list, tymian, paradajkový pretlak, víno, postrúhané uhorky a opláchnuté, posekané kapary. Osolíme, okoreníme podľa chuti a na miernom ohni varíme asi 3 minúty. Potom prilejeme smotanu, primiešame horčicu a krátko prevaríme. Podávame s ryžou alebo cestovinami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3048
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3049

Podobné recepty:
  • Zemiakové halušky s opraženou cibuľkou

    Zemiakové halušky s opraženou cibuľkou

  • Zapekané cestoviny s hubami

    Zapekané cestoviny s hubami

  • Orechový chlebíček z kukuričnej múky

    Orechový chlebíček z kukuričnej múky

kuk