Vysmážaná cibuľa

2008-09-23

Ingrediencie

  • 8 stredne veľkých cibúľ, 10 kusov klinčekov, 2 vajcia, 3 lyžice hladkej múky, soľ, olej na vysmaženie.

Postup

Krok 1

Do olúpanej cibule napicháme klinčeky a dáme variť do osolenej vody do polomäkka. Potom ich vyberieme, klinčeky vytiahneme a necháme odkvapkať. Urobíme si hustejšie cesto z múky a vajec, cibule rozkrojíme na polovice, obalíme v ceste a vypražíme na oleji. Podávame so zemiakovou kašou a uhorkou, šalátom alebo s chlebom. Vysmážanú cibuľu môžeme poliať tatárskou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1002
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1003

Podobné recepty:
  • Ružičkový kel na taliansky spôsob

    Ružičkový kel na taliansky spôsob

  • Zapečený fenikel (príloha)

    Zapečený fenikel (príloha)

  • Kuskus (cous cous) s ovocím (na sladko)

    Kuskus (cous cous) s ovocím (na sladko)

kuk