Zapekaný pangas

2008-06-13

Ingrediencie

  • 800 g filiet pangasu siamského, 800 g zemiakov, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, rascu, olej, 4 dl smotany 33%-nej.

Postup

Krok 1

Zemiaky očistíme a nakrájeme na kolieska. Rybu nasolíme. Ohňovzdornú misu potrieme olejom. Do tvaru valca poukladáme striedavo pás na kolieska pokrájaných zemiakov a na pribliýžne rovnakú veľkosť rybu. Všetko mierne osolíme, posypeme zeleninovou koreniacou zmesou a rascou. Všetko zalejeme smotanou. Zapekáme vo vyhriatej rúre pokiaľ nie sú zemiaky mäkké a povrch do zlata upečený. Podávame so zeleninovým šalátom, alebo cvikľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3361
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3362

Podobné recepty:
  • Kapor v pekáči (Bulharsko)

    Kapor v pekáči (Bulharsko)

  • Dusená ryba na víne

    Dusená ryba na víne

  • Šťuka na kúpeľný spôsob

    Šťuka na kúpeľný spôsob

kuk