Plnené pečené jablká

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 väčšie jablká, 50 g orechov, 20 g hrozienok, 20 g cukru, 20 g masla, 0,5 dl bieleho vína, 20 g cukru, 1 dl šľahačkovej smotany.

Postup

Krok 1

Jablká olúpeme a vyberieme jadrovník. Vzniknutý otvor naplníme orechmi zmiešanými s džemom, hrozienkami, cukrom a maslom. Naplnené jablká poukladáme na plech, posypeme cukrom, podlejeme vínom a malým množstvom vody. Pečieme v dobre vyhriatej rúre asi 15 až 20 minút. Po upečení položíme na dezertný tanier, ozdobíme na tuho ušľahanou smotanou a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 722
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

723

Podobné recepty:
  • Jablká zapekané so zmrzlinou

    Jablká zapekané so zmrzlinou

  • Dezertne guľky Raffaell

    Dezertne guľky Raffaell

  • Tropický koktail

    Tropický koktail

kuk