Jarný šalát

-0001-11-30

    Ingrediencie

    • Hrsť mladej žihľavy, hrsť mladých jarných púpavových lístkov, hrsť naklíčenej šošovice, zväzok čerstvej reďkovky. Na zálievku: 1 biely jogurt, štipku morskej soli, petržlenovú vňať, citrónovú šťavu.

    Postup

    Krok 1

    Žihľavu dobre premyjeme v studenej vode, aby nepŕhlila, pokrájame a zmiešame s nadrobno potrhanými alebo pokrájanými púpavovými lístkami, naklíčenou šošovicou a reďkovkou nakrájanou nadrobno. Zalejeme jogurtovou zálievkou. Zálievka: zmiešame jogurt, morskú soľ, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať a citrónovú šťavu.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 913
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    914

    Podobné recepty:
    • Zemiakový koláč s mozzarellou

      Zemiakový koláč s mozzarellou

    kuk