Špenátové krokety

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g špenátu, 2 celozrnné rožky, 50 g cibule, sušené huby, majoránka, 2 strúčiky cesnaku, soľ, štipka kypriaceho prášku, 20 g oleja, 2 vajcia, 80 g strúhanky, 30 g hrubej múky na obaľovanie, 1 vajce, 100 g oleja.

Postup

Krok 1

Špenát necháme rozmraziť, pridáme namočené, vyžmýkané rožky, soľ, umyté, uvarené a nasekané huby, majoránku, rozotretý cesnak, nakrájanú cibuľu spenenú na oleji, vajce a podľa potreby strúhanku. Masa musí byť hustá, aby sa dali formovať podlhovasté krokety. Obalíme v múke a vajíčku a vypražíme v horúcom oleji do zlatista.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1034
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1035

Podobné recepty:
  • Kapustové trojuholníky a rohlíky

    Kapustové trojuholníky a rohlíky

  • Vajcová štrúdľa

    Vajcová štrúdľa

  • Čierny koreň zapečený s tofu

    Čierny koreň zapečený s tofu

kuk