Margot rezy

2006-12-21

Ingrediencie

  • 3 vajcia, 3 dl kryštálového cukru, 1 smotanu (12%-nú), 1 vrecúško prášku do pečiva, 3 lyžice oleja, 2x3 dl polohrubej múky, 1 veľkú čokoládu Margot. Na polevu: 200 g práškového cukru, 100 g tuku (Palmarín), 2 (prípadne viac) lyžíc rumu, kakao.

Postup

Krok 1

Vajcia vymiešame s kryštálovým cukrom. Pridáme smotanu, prášok do pečiva, polohrubú múku a nastrúhanú čokoládu Margot. Zmes dáme na vymastený a múkou posypaný plech upiecť. Horúci koláč polejeme polevou. Poleva: tuk a cukor necháme nad parou rozpustiť, potom pridáme rum a kakao.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 701
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

702

Podobné recepty:
  • Rozmarínové pagáčiky

    Rozmarínové pagáčiky

  • Jahodový sen

    Jahodový sen

  • Slivkové buchty

    Slivkové buchty

kuk