Plnený bravčový rezeň Koliba

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 rezne z bravčového stehna alebo karé, 125 g bryndza, 8 až 16 plátkov slaniny, soľ, mleté čierne korenie, vajce, múku, strúhanku, tuk.

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme tak, aby vznikli väčšie pláty, ktoré osolíme, okoreníme, pokladieme na ne slaninku, potrieme bryndzou, prehneme, okraje sklepneme a obalíme v múke, vo vajci a v strúhanke. Pozvoľna vyprážame. Podávame so zeleninovým šalátom, zemiakmi alebo chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2604
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2605

Podobné recepty:
  • Čiernohorské rezne

    Čiernohorské rezne

  • Mäso s hubami

    Mäso s hubami

  • Bravčové rebierko Royal

    Bravčové rebierko Royal

kuk