Jednoduchá príprava ryby

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Kúsky ryby, najlepšie pstruha, hladkú múku, mleté biele korenie, mletú červenú papriku, mletú rascu, štipku jemnej zeleninovej koreniacej zmesi, soľ, olivový olej.

Postup

Krok 1

Kúsky ryby obalíme v zmesi hladkej múky, do ktorej sme primiešali mleté biele korenie, mletú červenú papriku, mletú rascu, štipku jemnej zeleninovej koreniacej zmesi, soľ. Obalené kúsky ryby opečieme na olivovom oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1070
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1071

Podobné recepty:
  • Jogurtová omáčka

    Jogurtová omáčka

  • Placky s hráškom

    Placky s hráškom

  • Švédske palacinky

    Švédske palacinky

kuk