Zapečené rybie filé so šampiňónmi
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Ryby sladkovodné , Ryby morské
Ingrediencie
- 4 kocky filé, 200 g šampiňónov (môžu byť aj v konzerve), cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, bešamelovú omáčku.
Postup
Krok 1
Filé umyjeme a uložíme na pekáč. Cibuľku popražíme na oleji, pridáme šampiňóny a podusíme. Dochutíme korením a soľou. Navrstvíme na filé, zalejem bešamelovou omáčkou a dáme zapiecť do rúry. Zapekáme do zlatista. Namiesto bešamelovej omáčky si môžeme urobiť aj syrovú omáčku.