Raviolový šalát

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g raviol (prípadne tortelín), 100 g tvrdého syra, 1 ľadový šalát, 100 g sušených paradajok, 200 g mozzarelly, olivový olej, 1 citrón, mrkvu, za hrsť vlašských orechov.

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme v slanej vode, scedíme ich, pokvapkáme olivovým olejom a necháme vychladnúť. Pridáme na kocky pokrájanú mozzarellu, na kocky pokrájané sušené paradajky, mrku postrúhanú na väčších očkách. Dochutíme soľou, šťavou z celého citróna, olivovým olejom, prípadne čerstvou bazalkou a premiešame. Podávame na listoch ľadového šalátu. Posypeme postrúhaným syrom a posekanými orechmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1014
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1015

Podobné recepty:
  • Tvarohový zákusok

    Tvarohový zákusok

  • Krevety s pórom

    Krevety s pórom

  • Tvarohová majonéza

    Tvarohová majonéza

kuk