Zabíjačková kapusta

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g kyslej kapusty, 250 g bravčového rebierka, 2 bobkové listy, 5 guľôčok čierneho korenia, 3 guľôčky nového korenia, rascu, 1 jablko, 3 až 4 strúčiky cesnaku, 1 veľkú cibuľu, soľ, 2 až 3 lyžičky cukru, zeleninovú koreniacu zmes, 2 až 3 zemiaky.

Postup

Krok 1

Kapustu pokrájame nadrobno, mäso na menšie kúsky. Mäso dáme do hrnca, zajeme vodou a privedieme do varu. Zrazené bielkoviny odstránime. Po chvíli mäso vyberieme, preložíme do tlakového hrnca s čistou vodou, pridáme bobkový list, čierne korenie, nové korenie, rascu, ošúpané a na kocky pokrájané jablko, cesnak, cibuľu pokrájanú na kocky, soľ, cukor, zeleninovú koreniacu zmes a varíme asi 80 minút. Hrniec otvoríme, pridáme kapustu a postrúhané zemiaky. Povaríme asi 20 minút. Môžeme okysliť octom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1565
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1566

Podobné recepty:
  • Špekáčiky pečené s kečupom a pivom

    Špekáčiky pečené s kečupom a pivom

  • Rajčinová polievka s banánmi

    Rajčinová polievka s banánmi

  • Týždňová diéta modeliek

    Týždňová diéta modeliek

kuk