Mandľová polievka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 300 g surových mandlí, 1,5 l mlieka, 4 lyžice cukru, soľ, škoricu v prášku, 1 celú škoricu, chlieb a lebo pečivo z predchádzajúceho dňa, olivový olej.

Postup

Krok 1

Mandle posekáme a rozmixujeme ich s pohárom mlieka, štipkou soli a cukrom. Zmes vylejeme do hrnca s rozohriatym olivovým olejom a za stáleho miešania vlievame zvyšné mlieko. Pridáme tyčinku škorice a varíme asi 30 minút na miernom ohni. Chlieb alebo pečivo pokrájame a opečieme v rúre. Podávame tak, že na tanier dáme opečené pečivo, zalejme polievkou a povrch posypeme škoricou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1115
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1116

Podobné recepty:
  • Žobrácka obarová polievka

    Žobrácka obarová polievka

  • Zemiaková polievka so zeleninou

    Zemiaková polievka so zeleninou

  • Poľovnícke ragú so zemiakovými hruškami

    Poľovnícke ragú so zemiakovými hruškami

kuk