Teplé rožky plnené tvarohom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 8 rožkov, 1 tvaroh, 2 vajcia, 2 vanilkové cukry, hrozienka (môžu byť namočené v rume), citrónovú kôru. Na obaľovanie: 2 vajcia, 1 dl mlieka, 1 škoricový cukor a strúhanku.

Postup

Krok 1

Z tvarohu, žĺtkov, vanilkových cukrov, hrozienok, postrúhanej kôry vymiešame plnku. Zľahka primiešame sneh z dvoch bielkov. Z rožkov odkrojíme konce a vnútrajšok vydlabeme. Rožky naplníme plnkou a odkrojenými koncami ich uzatvoríme (opakom ich zasunieme do rožkov). Dve vajcia vyšľaháme s mliekom a škoricovým cukrom. V tekutine namáčame rožky, obalíme ich v strúhanke a vypražíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1253
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1254

Podobné recepty:
  • Celozrnné pečivo

    Celozrnné pečivo

  • Obrátený marhuľový koláč

    Obrátený marhuľový koláč

  • Bublanina – rýchlovka

    Bublanina – rýchlovka

kuk