Nátierka z kačacieho mäsa

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Zvyšky pečeného kačacieho mäsa, hydinový vývar (z kocky), rukolu, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžičku paradajkového pretlaku.

Postup

Krok 1

Zvyšky pečeného mäsa rozmixujeme s malým množstvom hydinového vývaru. Rukolu posekáme nadrobno, zmiešame s rozmixovaným mäsom, pridáme soľ, korenie a lyžičkou paradajkového pretlaku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1569
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1570

Podobné recepty:
  • Silvestrovská syrová misa

    Silvestrovská syrová misa

  • Cesnaková nátierka z obilia

    Cesnaková nátierka z obilia

  • Hubový kečup

    Hubový kečup

kuk