Pirohy plnené hubami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Cesto na rezance, maslo, 1 lyžicu sladkej smotany, rôzne huby, olej, zeleninovú koreniacu zmes, mleté čierne korenie, 1 až 2 vajcia, strúhanku.

Postup

Krok 1

Cesto na rezance zjemníme lyžicou masla a smotanou. Z cesta vyvaľkáme plát hrubý asi 2 mm. Huby pokrájame na plátky, podusíme na masle, dochutíme zeleninovou koreniacou zmesou, čiernym korením. Po odparení tekutiny pridáme vajcia a miešame do zhustnutia. Môžeme pridať trochu strúhanky, aby sme znížili vlhkosť. Cesto pokrájame na štvorce, poukladáme na ne hubovú zmes, okraje postláčame a varíme vo vode asi 10 minút. Môžeme posypať opraženou strúhankou, syrom a petržlenovou vňaťou. Môžeme podávať aj s tatárskou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1183
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1184

Podobné recepty:
  • Srnčie medailóniky na hubách

    Srnčie medailóniky na hubách

  • Syrová omáčka s cestovinou

    Syrová omáčka s cestovinou

  • Flambovaný ananás

    Flambovaný ananás

kuk