Ryba s rezancami
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Ryby morské
Ingrediencie
- 200 g dlhých širokých rezancov (tagliatelle), 4 porcie tresky, 40 g masla, 100 g mäkkého taveného syra, soľ, mleté čierne korenie, citrónovú šťavu, 100 g šampiňónov, 100 g vareného hrášku, 50 g kreviet.
Postup
Krok 1
Rezance uvaríme v osolenej vode. Porcie ryby uložíme na grilovaciu mriežku, pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme a potrieme taveným syrom. Griljeme pri strednej teplote 8 až 10 minút. Šampiňóny uvaríme v okorenenej vode a s citrónovou šťavou. Do odkvapkaných rezancov vmiešame šampiňóny, hrášok a krevety. Preložíme na servírovaciu misu a porcie rýb položíme na rezancovú zmes. Podávame so zeleným šalátom a zeleninou.