Nátierka zo slepačieho mäsa a rukoly

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g vareného slepačieho mäsa z polievky, slepačí vývar. 100 g rukoly, šťavu z polovice citróna, mleté čierne korenie, soľ, olivový olej.

Postup

Krok 1

Mäso, rukolu, citrónovú šťavu, korenie a soľ rozmixujeme. Počas mixovania pridáme toľko slepačieho vývaru, aby vznikla pomerne hustá hmota. Postupne pridávame olivový olej, až vznikne hmota krémovej konzistencie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 899
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

900

Podobné recepty:
  • Kávové perníky

    Kávové perníky

  • Plesnivec v balíčku

    Plesnivec v balíčku

  • Šťavnatý makový koláč

    Šťavnatý makový koláč

kuk