Kuracie prsia na hrozienkach a červenom víne

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g kuracích pŕs, 1 vrecúško hrozienok, 2 dl červeného vína, škrobovú múčku, práškový cukor, soľ, mletú červenú papriku.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na kocky a osmažíme na oleji. Podlejeme červeným vínom, pridáme soľ, papriku, práškový cukor a hrozienka varíme asi 10 minút. Ku koncu zahustíme škrobovou múčkou rozmiešanou v malom množstve studenej vody.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 872
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

873

Podobné recepty:
  • Koktail z garnátov

    Koktail z garnátov

  • Lahôdkové teľacie medailóniky

    Lahôdkové teľacie medailóniky

  • Večera Monackej princeznej

    Večera Monackej princeznej

kuk