Špenát na rímsky spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g čerstvého špenátu, 2 až 3 lyžice oleja, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžičku posekanej petržlenovej vňate, 1 lyžičku cukru, 300 g hrozienok, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Špenát umyjeme a pokrájaný podusíme na oleji bez pridania vody. Špenát vyžmýkame. Na oleji podusíme posekaný cesnak a petržlenovú vňať, pridáme špenát, soľ a mleté čierne korenie. Premiešame, pridáme cukor a hrozienka. Prehrejeme, premiešame a odstavíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 962
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

963

Podobné recepty:
  • Gratinovaná cuketa

    Gratinovaná cuketa

  • Špenátový nákyp z údeným mäsom

    Špenátový nákyp z údeným mäsom

  • Marinované olivy

    Marinované olivy

kuk