Indická špecialita

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 väčšiu cibuľu, olej, 1 vrecúško korenia karí, 5 až 6 zemiakov, 2 mrkvy, 1 l paradajkovej šťavy, 1 konzervu šampiňónov, 400 g hydinového mäsa, 2 banány, soľ, feferóny, 1 smotanu.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme celé vrecúško korenia karí, na kocky pokrájané zemiaky, pokrájanú mrku. Zalejeme paradajkovou šťavou a varíme asi 20 minút. Pridáme scedené šampiňóny, mäso pokrájané na kocky, pokrájané banány. Miešame, až sa banány začnú rozvárať. Ochutíme soľou a pridáme feferóny podľa chuti. Keď je mäso mäkké, pridáme smotanu a premiešame. Ako prílohu podávame ryžu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 890
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

891

Podobné recepty:
  • Rezne s ovsených vločiek

    Rezne s ovsených vločiek

  • Vegetariánske závitky

    Vegetariánske závitky

  • Chrenová nátierka I

    Chrenová nátierka I

kuk