Treska na exotickom ovocí
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Ryby morské
Ingrediencie
- 600 g mrazenej tresky, 2 až 3 citróny, 1 banán, 1 pomaranč, soľ, 60 g masla, 1 lyžicu hladkej múky, 1 vajce.
Postup
Krok 1
Umytú tresku pokrájame na porcie, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, obalíme v hladkej múke, v rozšľahanom vajci a opečieme na horúcom masle. Ovocie pokrájame na rovnaké plátky a poukladáme ich do maslom vymastenej misy a vložíme na 5 minút do vyhriatej rúry. Opečenú rybu poukladáme na opečené ovocie a polejeme citrónovou šťavou.