Hrušky s čokoládou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 hrušky, 1 lyžicu cukru, 50 g masla, 10 g kakaa, 4 väčšie sušienky, 100 g cukru, 2 lyžice višňového lekváru, 8 mandlí.

Postup

Krok 1

Ošúpané hrušky povaríme v osladenej vode. Necháme odkvapkať a úzkou lyžicou vykrojíme jadrovník. Dutinu naplníme lekvárom a každú hrušku položíme na jednu sušienku. 100 g cukru uvaríme s dvomi lyžicami vody a za stáleho miešania nalejeme na kakaový prášok vymiešaný s maslom. Vymiešame a krémom polejeme hrušky. Do každej zapichneme dve mandle a necháme vychladnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 735
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

736

Podobné recepty:
  • Višne v čokoláde

    Višne v čokoláde

  • Klobása pečená v zemiakovom ceste

    Klobása pečená v zemiakovom ceste

  • Dusená kyslá kapusta

    Dusená kyslá kapusta

kuk