Hydinové mäso s bielou kapustou a lečom
2005-05-21- komentárov
- Kategórie: Hydina , Kurča, kapún, poulard, sliepka
Ingrediencie
- 4 kuracie prsia, polovicu malej hlávky bielej kapusty, 1 menšiu cibuľu, 3 lyžice zaváraného leča, pikantný kečup, olej, soľ.
Postup
Krok 1
Kuracie prsia pokrájame na menšie kocky a osmažíme ich na oleji. Mäso vyberieme, na oleji osmažíme pokrájanú cibuľu do sklovita. Pridáme na kocky pokrájanú bielu kapustu a spolu, krátko osmažíme. Zalejeme malým množstvom vody a prikryté dusíme asi 10 minút. Pridáme mäso, lečo a podľa chuti pikantný kečup. Osolíme a ešte asi 10 až 15 minút varíme. Podávame s ryžou a hranolčekmi.