Pečené orientálne jahňacie mäso

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g jahňacieho mäsa s kosťami, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, pol lyžičky škorice, 4 lyžice oleja, 1 lyžička pažítky pokrájanej nadrobno, 2 cibule, citrónová šťava, 1 lyžička koriandru.

Postup

Krok 1

Mäso odblaníme, prešpikujeme kúskami očisteného cesnaku, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a poprášime mletou škoricou. Potom ho prudko opražíme v rozohriatom oleji, posypeme pažítkou pokrájanou nadrobno, podlejeme, obložíme cibuľou pokrájanou na kolieska, pokvapkáme citrónovou šťavou a dáme piecť do vyhriatej rúry. Keď je mäso polo- ' mäkké, pridáme koriander a dopečieme. Upečené mäso vyberieme a pokrájame. Podávame s uvarenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 878
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

879

Podobné recepty:
  • Teľacia rolka

    Teľacia rolka

  • Mäsová torta s bylinkami

    Mäsová torta s bylinkami

  • Jahňacie steaky na jablkách

    Jahňacie steaky na jablkách

kuk