Kapustové lokše

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g hlávkovej kapusty, 100 g hladkej múky, soľ, tuk na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Očistenú kapustu postrúhame a osolíme. Chvíľu necháme odstáť a pridáme múku. Vypracujeme tuhšie cesto. Menšie kúsky cesta rozvaľkáme na pomúčenej doske na plátky hrubé asi 3 mm a vypražíme ich na rozpálenom tuku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 908
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

909

Podobné recepty:
  • Pórovo šunkový koláč

    Pórovo šunkový koláč

  • Jednoduchá banánová torta

    Jednoduchá banánová torta

  • Zelerový šalát s ananásom

    Zelerový šalát s ananásom

kuk