Kapusta zapekaná s jaternicovou kašou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g zemiakov, soľ, mleté čierne korenie, 400 g kyslej kapusty, 400 g jaternicovej kaše, 150 g slaniny.

Postup

Krok 1

Do misy na pečenie poukladáme na kolieska pokrájané zemiaky, ktoré osolíme a okoreníme. Na zemiaky navrstvíme kyslú kapustu, jaternicovú kašu, znova vrstvu zemiakov a nakoniec plátky slaniny. Dáme zapiecť do rúry. Zapekáme asi 1 hodinu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1167
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1168

Podobné recepty:
  • Pečené korenené kurča

    Pečené korenené kurča

  • Špargľová polievka

    Špargľová polievka

  • Viedenský zemiakový šalát

    Viedenský zemiakový šalát

kuk