Tatranské kapusta

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g hovädzieho mäsa, 200 g bravčového mäsa, 200 g kuracích pŕs, 100 g prerastenej slaniny, 1 cibuľu, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, grilovacie korenie, rascu, mleté červené korenie, 200 g šampiňónov, 1 kapiu, 2 strúčiky cesnaku, 1 feferón, 400 g kyslej kapusty.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezance. Na panvici speníme na oleji, na rezance pokrájanú prerastenú slaninu. Pridáme pokrájanú cibuľu a po jej zbelení pridáme hovädzie mäso. Neskôr pridáme bravčové mäso, premiešame a ďalej dusíme. Keď je hovädzie aj bravčové takmer mäkké, pridáme kuracie mäso, soľ a zeleninovú koreniacu zmes, grilovacie korenie, rascu, červenú papriku, pokrájané šampiňóny, pokrájanú kapiu, nadrobno pokrájaný cesnak, feferón a pokrájanú kyslú kapustu. Dusíme ešte asi 7 až 10 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 859
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

860

Podobné recepty:
  • Farizejská káva

    Farizejská káva

  • Príprava ryby na grilovanie

    Príprava ryby na grilovanie

  • Kurací špíz s jahodovou omáčkou

    Kurací špíz s jahodovou omáčkou

kuk