Parížska nepečená torta

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 140 g piškót, 125 g kakaa, svetlú želatínu, 250 g masla, 150 g práškového cukru, 4 žĺtka, šľahačku na ozdobenie.

Postup

Krok 1

Vo vode rozmiešame kakao a privedieme do varu. Necháme vychladnúť. Maslo vymiešame so žĺtkami. 1/3 krému odložíme a dve tretiny zmiešame s kakaovou vodou, do ktorej sme primiešali želatínu. Polovicu kakaovej hmoty dáme do tortovej formy a vtláčame do nej piškóty. Navrstvíme svetlý krém a opäť vtláčame piškóty. Postup opakujeme so zvyšným kakaovým krémom. Hotové necháme odležať do nasledujúceho dňa. Ozdobíme šľahačkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1011
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1012

Podobné recepty:
  • Tvarohové rezy II

    Tvarohové rezy II

  • Tropický koktail

    Tropický koktail

  • Tofu mletý rezeň

    Tofu mletý rezeň

kuk