Tvarohová nepečená letná torta

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g tvarohu, 200 g masla, 250 g práškového cukru, 1 vrecúško vanilkového cukru, detské piškóty, kompót, alebo čerstvé ovocie, 14 plátkov želatíny, alebo 3 vrecúška instantnej želatíny, alebo 30 g klasickej želatíny, 4 dl mlieka.

Postup

Krok 1

Plátky, alebo klasickú želatínu necháme napučať vo vlažnom mlieku, podľa návodu. Do tortovej formy poukladáme piškóty, ktoré pokvapkáme kompótovou, alebo ovocnou šťavou. Tvaroh, maslo, cukor, vanilkový cukor, napučanú želatínu a mlieko rozmixujeme. Polovicu zmesi dáme na piškóty, poukladáme ovocie a vylejeme druhú polovicu zmesi. Piškótové vrstvy môžeme vytvoriť prípadne aj dve. Hotovú tortu necháme v chladničke dobre stuhnúť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 942
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

943

Podobné recepty:
  • Cestoviny zapečené s hubami

    Cestoviny zapečené s hubami

  • Ekvádorské banány

    Ekvádorské banány

  • Talianske syrové guľky

    Talianske syrové guľky

kuk