Pikantný šalát zo zvyškov mäsa

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g uvarených cestovín, 200 g zvyškov vareného, alebo pečeného mäsa (bravčového, alebo hydiny), 1 lyžicu olej, 4 feferóny, 1 lyžicu horčice, 1 najemno pokrájanú cibuľu, 4 lyžice sterilizovaného hrášku, 1 malý pohár tatárskej omáčky, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na malé kúsky, najlepšie vo veľkosti cestovín. Zmiešame s uvarenými cestovinami, pomletými feferónmi zmiešanými s olejom, horčicou, pokrájanou cibuľou, hráškom tatárskou omáčkou, soľou a korením. Podávame s pečivom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1024
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1025

Podobné recepty:
  • Zemiaková kaša - fučka

    Zemiaková kaša - fučka

  • Dusená ryža so syrokrémom

    Dusená ryža so syrokrémom

  • Pstruhy so syrom

    Pstruhy so syrom

kuk